Direktlänk till inlägg 30 juni 2009
Ingredienser:
1 lime, riv av det gröna m rivjärn, fint
1/2 lime, pressa ur saften
5dl creme Freiche
1/2 kruka dill, fint hackad
salt
blanda alltsammans i en skål, låt stå i kyl i minst 1 timma.
(gärna över natten)
*
serveras till grillat kallt eller varmt kycklingbröst
kall eller varm lax
passar Oxå bra till rostbiff!!
Lycka tillVänner!
Timjan : är enlligt mig helt underbar!! Denna krydda skall vara färsk, den är en katastrof torkad. Lägg pengar på en färskTimjan när du ska använda den är mitt råd. Det är inte jämförbart alls med en torkad (såsom oregano tex. den funkar både...
Nu har bloggen legat nere att tag, men nu är det dags för en uppdatering & nya tag. Jag har 2 nya kategorier som heter Bär Frukt & Svamp och KöksTips, där jag kommer lägga in lite nya ideer framöver. Idag har jag delat med mig lite. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 | ||||||||
|