Direktlänk till inlägg 1 juni 2011
Italiensk Paj från Cecilias Skafferi
6 pers
PAJSKAL:
250gr SMÖR (rumsvarmt)
6dl VETEMJÖL
6msk VATTEN
blanda alla ingredienser med degKrokar & elvisp eller i degmaskin/ elr förhand...
tryck ut degen i en PajForm (28cm) Låt stå i kyl i 1 TIMMA. (för att få ett bra esultat i ugnen sedan, annars kommer pajdegen "smälta/Kasa" ner i botten av formen vid för-gräddningen)
GRÄDDA i Het Ugn på 200grader i 15minuter.
Låt svalna!
INGREDIENSER:
10 körsbärsTomater -delade på mitten
2 Gula Lökar, fint fint Hackade =)
2 vitlöksklyftor , fint , fint hackade
8 soltorkade Tomater, i Olja (köp INTE "lätt soltorkade") Skär i strimlor
15 svarta oliver MED kärna , Gärna KALAMATA OLIVER, Kärna Ur /skiva
15 Gröna Oliver MED kärna, Kärna Ur/skiva
1 dl Parmesan Ost, riven
2dl Mager Ost, Riven
Äggstanning
1dl Vispgrädde
2 tsk salt
8st Ägg
2 tsk grovmalen svartpeppar
1 tsk paprikapulver
bred ut ALLA ingredienser, enligt Ovan, på pajbotten.
Vispa Ihop Äggstanningen & häll Över
Grädda Mitt i Ugn i 200grader, i ca.40minuter
MUMS!
Lika God KALL som VARM
Timjan : är enlligt mig helt underbar!! Denna krydda skall vara färsk, den är en katastrof torkad. Lägg pengar på en färskTimjan när du ska använda den är mitt råd. Det är inte jämförbart alls med en torkad (såsom oregano tex. den funkar både...
Nu har bloggen legat nere att tag, men nu är det dags för en uppdatering & nya tag. Jag har 2 nya kategorier som heter Bär Frukt & Svamp och KöksTips, där jag kommer lägga in lite nya ideer framöver. Idag har jag delat med mig lite. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
||||||
|