Direktlänk till inlägg 1 juni 2011
Indisk KycklingGratäng .......Från Cecilias Skafferi
UGN: 20minuter på 225grader
SMÖR- till ugnsformen
4 tillagade KycklingBröst, skär ned i strimlor
3 Röda paprikor, i strimlor
3 vitlöksklyftor, pressade
2 tsk Curry
2 tk SAMBAL OELEK (ta absolut inte mer)
1,5dl MANGO CHUTNEY (grön etikett)
3DL vispgrädde, vispad till löst skum
Smöra en ugnsform.
Lägg strimlad kyckling / paprika i ett jämnt lager på botten i formen.
Ta den vispade grädden, och blanda i den ned curry, sambal Oelek, mango Chutney, vitlök.
Bred ut gräddblandningen över kyckling / paprika!
(extrakrydda inte, smakerna kommer träda fram efter gratineringen)
GRATINERA MITT I UGNEN I 20 MINUTER
SERVERAS MED FÖRDEL MED Baguette & BASMATI-RIS!
(vilket kokas på speciellt vis, se förpackning)
Timjan : är enlligt mig helt underbar!! Denna krydda skall vara färsk, den är en katastrof torkad. Lägg pengar på en färskTimjan när du ska använda den är mitt råd. Det är inte jämförbart alls med en torkad (såsom oregano tex. den funkar både...
Nu har bloggen legat nere att tag, men nu är det dags för en uppdatering & nya tag. Jag har 2 nya kategorier som heter Bär Frukt & Svamp och KöksTips, där jag kommer lägga in lite nya ideer framöver. Idag har jag delat med mig lite. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
||||||
|