Direktlänk till inlägg 9 april 2010
1 1/2 dl strösocker
2 ägg
2 msk JordnötsSmör, Crunchy
2 1/2 dl vetemjöl
1tsk bakpulver
1 msk kakao
1 dl krossade Jordnötter
vispa smör o socker pösigt
knäck i äggen, vispa väl!
rör i Jordnötssmöret, o alla torra ingredienser- blanda
Krossa jordnötterna genom o lägga dem i en påse, banka på den m en brödkavel!
Blanda sedan ner dem i kakan.
klicka/smeta ut krämen/degen i en smort o bröad sockerkasform m slät botten. (gärna löstagbara kanter!)
Grädda ca 30 40 minuter! nedre delen av ugnen 175grader
pudra den m florsocker när den svalnat!
Timjan : är enlligt mig helt underbar!! Denna krydda skall vara färsk, den är en katastrof torkad. Lägg pengar på en färskTimjan när du ska använda den är mitt råd. Det är inte jämförbart alls med en torkad (såsom oregano tex. den funkar både...
Nu har bloggen legat nere att tag, men nu är det dags för en uppdatering & nya tag. Jag har 2 nya kategorier som heter Bär Frukt & Svamp och KöksTips, där jag kommer lägga in lite nya ideer framöver. Idag har jag delat med mig lite. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 | 11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|