Direktlänk till inlägg 29 januari 2010
4 pers
tagliatelle -kokt till 4 pers
Créme:
1 liten Burk Tonfisk - pressa ur vätska ur burken
1 rödlök - fint hackad
2 burkar Creme fraiche
2 msk dionsenap
2 msk basilika
1 dl svarta oliver - urkärnade och skivade
1/2 tsk salt
1 tsk svartpeppar
Garnering: skivade svarta oliver och ngr blad ruccola
-koka pastan med lite salt och en skvätt olja.
-Under tiden Blandar du alla ingredienser till Crémen i en skål, tonfisk, rödlök, creme fraiche, dionsenap, basilika, oliver, salt, peppar.
-portionera upp den varma pastan i fyra djupa tallrikar
-portionera upp crémen på pastan
-dekorera uppå med ruccola och svarta skivade oliver
Timjan : är enlligt mig helt underbar!! Denna krydda skall vara färsk, den är en katastrof torkad. Lägg pengar på en färskTimjan när du ska använda den är mitt råd. Det är inte jämförbart alls med en torkad (såsom oregano tex. den funkar både...
Nu har bloggen legat nere att tag, men nu är det dags för en uppdatering & nya tag. Jag har 2 nya kategorier som heter Bär Frukt & Svamp och KöksTips, där jag kommer lägga in lite nya ideer framöver. Idag har jag delat med mig lite. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
|||
|