Direktlänk till inlägg 29 januari 2010
12 knyten tagliatele
1 stor burk creme freche
1/2 purjolök, fint skuren
2 lax bitar (styckpaketerade) skuren i små kuber
200gr fetaost, skuren i små kuber
1 citron, riv av det gula på "fin" på rivjärnet
salt
svartpeppar
UGN 200grader Gratieras i 20min
GÖR DEN GODA PASTAN SÅHÄR____________________________________
finstrimla och skölj purjolöken
koka pastan m salt enl föreskrift, efter halva koktiden läggr du i den strimlade purjolöken så att den kokar med, sista tiden.
Häll sedan av alltsammans o lägg i en bunke.
blanda creme freche, tärnad lax, tärnad fetaost, rivet av det gula på citronen i en bunke -blanda runt -salta och peppra!
häll över blandningen på pasta/purjo´n -blanda.
lägg alltsammans i en ugnsfast form, och gratinera i 200grader i 20 min.
serveras m sallad och vitt bröd
Timjan : är enlligt mig helt underbar!! Denna krydda skall vara färsk, den är en katastrof torkad. Lägg pengar på en färskTimjan när du ska använda den är mitt råd. Det är inte jämförbart alls med en torkad (såsom oregano tex. den funkar både...
Nu har bloggen legat nere att tag, men nu är det dags för en uppdatering & nya tag. Jag har 2 nya kategorier som heter Bär Frukt & Svamp och KöksTips, där jag kommer lägga in lite nya ideer framöver. Idag har jag delat med mig lite. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
|||
|